MIBTL MEDIA

Bij MIBTL Media geloven we dat bereik op smart devices cruciaal is om doelgroepen effectief te kunnen bereiken.

Smart devices bieden een zee aan nieuwe mogelijkheden om doelgroepen te bereiken en vormen daarom een steeds belangrijker onderdeel van de mediamix ten opzichte van traditionele media. MIBTL Media ondersteunt bureaus om optimaal te profiteren van deze transitie. Wij helpen bureaus om de zichtbaarheid van hun campagnes te vergroten en de resultaten te verbeteren met een uitgebalanceerde media inzet. Elke dag opnieuw verrassen wij onze nationale en internationale opdrachtgevers met creatieve content die hun doelgroep echt raakt, op de juiste tijd en plaats.

ONS TEAM

De mensen bij MIBTL Media combineren jarenlange ervaring in de mediabranche met een grondige technische kennis. Wij zijn continu op zoek naar nieuwste technische mogelijkheden en kunnen deze als geen ander vertalen in een helder strategisch en commercieel plan.

Wij hebben alle disciplines in huis die nodig zijn voor succesvolle campagnes. MIBTL Media bestaat uit 3 belangrijke complementaire pijlers: een ambitieus accountteam, een gepassioneerde in-house design studio en een ervaren technisch team voor wie programmatic markt geen geheimen kent. Ons accountteam staat garant voor intelligente strategische en commerciële begeleiding van onze opdrachtgevers waarbij effectiviteit en kostenefficiëntie centraal staan.

MIBTL MEDIA

Ons in-house studio team levert hoogstaande rich media creatives die naadloos aansluiten op de campagnes van onze opdrachtgevers, waarbij een effectieve en creatieve merkbeleving voor de eindgebruiker verzekerd is. Ons technische team zorgt ervoor dat onze campagnes op een feilloze manier worden uitgezet, voor een optimaal resultaat.

Benieuwd hoe wij jouw campagnes naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

MIBTL STUDIO

De in-house studio van MIBTL Media staat garant voor de meest effectieve én creatieve doorvertaling van jouw digitale campagne. Met dynamische rich media uitingen die naadloos aansluiten op de overkoepelende campagne. En die de eindgebruiker op een verrassende manier raken en activeren.

Ons studio team bestaat uit een groep gedreven creatieve geesten met jarenlange ervaring in concepting, design en productie. Bij ontwerp en productie maken wij gebruik van de laatste innovatieve technieken. Met onze hoogstaande rich media creatives is de optimale merkbeleving bij de eindgebruiker verzekerd.

ONZE INTEGRATIES