JUNIOR ACCOUNTMANAGER (24 uur)

Heb je een talent voor het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten? Ben je een proactieve, detailgerichte persoon die zich thuis voelt in een dynamische en innovatieve werkomgeving? MIBTL Media is momenteel op zoek naar een gemotiveerde Junior Account Manager om ons team te versterken!

Over Ons

MIBTL Media is een vooruitstrevend mediabedrijf dat hoogwaardige diensten levert aan ons diverse klantenbestand. Wij zijn trots op onze flexibele en moderne benadering van het werk. We bieden flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanaf elke locatie te werken, zodat onze teamleden een gezonde balans tussen werk en privé kunnen bereiken.

Belangrijkste Verantwoordelijkheden

Als Junior Account Manager zullen je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Verkoopondersteuning: Assisteren bij de coördinatie van verkoopprocessen, het opstellen van verkoopvoorstellen en het verzorgen van alle noodzakelijke verkoopdocumenten.
  • Klantcommunicatie: Fungeren als het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten, snel reageren op hun vragen en het opbouwen van langdurige relaties.
  • Klanttevredenheid: Zorgen dat aan alle klantbehoeften op tijd wordt voldaan, eventuele problemen oplossen en continu streven naar het verbeteren van de klantervaring.
  • Accountbeheer: Regelmatig monitoren en analyseren van klantaccounts, identificeren van mogelijkheden voor upselling of cross-selling, en nauw samenwerken met het verkoopteam om de verkoopdoelen te halen.

Voordelen

We bieden een marktconform salaris, gekoppeld aan een secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat is ontworpen om de levensstijl van onze teamleden te ondersteunen. Je zult genieten van de vrijheid om te werken van waar je maar wilt, de flexibiliteit om je eigen werktijden in te stellen (08:00 – 19:00), en deel uit te maken van een team dat jouw inbreng en bijdrage waardeert.

Gewenste Vaardigheden en Ervaring

  • Eerdere ervaring in een verkoop- of klantenservicefunctie is een pluspunt.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Vaardig in het gebruik van Microsoft Office Suite en Customer Relationship Management (CRM) software.
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden, in staat om effectief te reageren op klantbehoeften en -problemen.
  • Een proactieve instelling, altijd op zoek naar manieren om de klanttevredenheid en de prestaties van het bedrijf te verbeteren.
  • Vermogen om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken.

Als je gepassioneerd bent over klantenservice en deel wilt uitmaken van een progressief, remote-vriendelijk bedrijf, dan horen we graag van jou. Bij MIBTL Media geloven we dat geweldige ideeën overal vandaan kunnen komen en we zijn enthousiast om een divers team te bouwen dat hun unieke perspectieven kan brengen op onze projecten.

Om te solliciteren voor deze mogelijkheid, stuur je CV en motivatiebrief naar careers@mibtlmedia.com. De sollicitatie deadline is 17 augustus, 2023.

MIBTL Media is een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers.

Kom bij ons en maak het verschil!

Solliciteer nu

Ben je gepassioneerd en klaar om ons team te versterken? Stuur dan nu je sollicitatie in via het onderstaande formulier.